2 komentar
  1. eh eh jangan minum gula palsu, nggak sehat, mending jangan pake gula dueehhhh

    ReplyDelete
  2. @Sherly : lha kuwi sing jarene onok aspartam'e. Tp lha ndek kene sek beredar sak akeh"e, San. Lek aku ancen mending tawar opo lek ga tak kek'i madu. Wis ngono. Opo lek ancen kangen legi nemen, yogh nggawe gulo biasa, tp thithik.

    ReplyDelete

Share your comments for me then I will be happy