4 komentar
  1. Lek ndeso-ndeso ngene aku lak yo seneng se... ndelok iwak asin iku aku wis kudu nganclap monitor :)) Thanks for the post!

    ReplyDelete
  2. @Kinner : hahahahaha.Sabar tha,ngelus dodo sek,ben ga nganclap",ga ilok.

    ReplyDelete
  3. ben sopan titik, ngomong disik "permisi" moro dipangan monitore yo...

    ReplyDelete
  4. @Kinner : iyogh,rodhok elit thithik,Ta.Ojok premanisme koyok Candra.

    ReplyDelete

Share your comments for me then I will be happy