4 komentar
  1. Nggarai kangen stick tahu poo~~~

    ReplyDelete
  2. @Kinner : wenak yogh.Berarti milih stick tahu yogh timbang cheese stick?Wkwkwkwkwk.

    ReplyDelete
  3. Nah iku, pertanyaane sing terakhir iku susah njawabe... kabeh gelem soale hahahaha~ -nggragas mode on-

    ReplyDelete
  4. @Kinner : hahahahahah.Podho lek iki karo aku.Kabeh di untal.

    ReplyDelete

Share your comments for me then I will be happy