4 komentar
  1. Win: ilingno ya, ntik lek pas balik, kita makan pecel bareng yo... ketoke sing cedek rumahmu ini enak banget ya...

    ReplyDelete
  2. @Kinner : SIAP!Tp porsi kuli,Ta.Aku ae lek maem pecel iki,nganthek bengi ga mangan.Hahahahaha.Wareggggggg.Info ae lek kate mulih Indo yogh.Engkok tak gorengno pitik opo lek ga endhog ceplok,soale iki pecel original,ga dodolan lawuh wong'e.

    ReplyDelete
  3. Sembarang Win, pasrah aku, meh mbok gorengno endog, kucing, opo pitik, nerimo aku, pokoke ono pecel mbek peyeke...

    ReplyDelete
  4. @Kinner : leeeh,gorengan kuceng dadakno.Sopo sing katene nyekel,Ta?Hih.

    ReplyDelete

Share your comments for me then I will be happy